Tyrkisk morgenmad på The Big Man – Gode minder fra Antalya

by Pilots + Cabin Crew
Traditional Turkish Breakfast at The Big Man in Antalya

Efter flyveskolen fik jeg et job hos et selskab i Istanbul. Der arbejdede jeg et år, indtil jeg blev tilbudt et andet job i Antalya, der ligger ved vandet i den sydlige del af Tyrkiet. Både i Antalya og i Istanbul, arbejde jeg for selskaber, der havde mange internationale piloter ansat, og under min tid i Tyrkiet fik jeg nye venner fra hele Europa.  

I går fandt jeg nogle gamle billeder fra Antalya på min telefon. Ovenfor kan I se et billede af et typisk tyrkisk morgenmadsbord, langt inden tyrkisk morgenmad blev trendy. Billedet er taget på en af mine yndlingsrestauranter, The Big Man, i Antalya, hvor jeg plejede at mødes med de andre piloter og spise morgenmad. Tyrkisk morgenmad består typisk af ost, tomater, agurk og oliven, men som I kan se, så serveres der også mange andre småretter, når man spiser morgenmad ude.

I disse dage hvor COVID-19-pandemien har stillet fly på jorden og sendt luftfartspersonale på standby på ubestemt tid, går mine tanker til mine venner i branchen. Vi har en turbulent tid foran os, men jeg håber inderligt at vi alle kommer helskindet igennem og snart kan komme tilbage på vingerne igen.

You may also like