På äventyr i Narita

by jesasica
wooden Japanese doll

När vi flyger våra passagerare till Tokyo så landar vi i personalen i en liten gemytlig by strax utanför som heter Narita. 

Det är en by med en nästan picture perfect centrum och fint landskap. Ett fantastiskt tempel och små fina antikbutiker. 

På mitt senaste stopp så visade Elisabeth mig en butik som sålde allt möjligt. Från fat till kimonos och trädockor. Jag var helt förälskad. Jag var på jakt efter ett fruktfat men det jag förälskade mig i var lite i dyraste laget. Det som inte var dyrt var en kimono som hade flera åt på nacken men var ändå i fantastiskt skick! Den är nästan modern igen. Så enkel och vacker. Den fick resa med hem till Sverige och en vacker docka som kommer ha sin egna historia i min bokhylla. 

Som alltid på våra Japanstopp så äter vi sushi tills vi storknar! Det är så himla gott och stor skillnad från Sverige. Helt klart värt att resa dit bara för maten. 

Sedan sover man supergott i 11 timmar och redo att åka tillbaka till Skandinavien igen. 

Sayonara! 

You may also like