Marts 2019 – Hvad spiste vi ombord?

by Pilots + Cabin Crew
Crew meals

På en lang flyvning er maden tit dagens højdepunkt, og løber man tør for andre samtaleemner er dagens crew meal altid noget man kan tale om. Her er et udpluk af sidste måneds kulinariske oplevelser ombord:

Crew meal, breakfast

Mike S. @rednosepilot : Jeg blev kaldt på stand-by og skulle dead-heade (flyve som passager) til Mallorca, så jeg fik min crew meal serveret nede på række 5. Omelet med skinke og..kartofler? Man ville nok blive skuffet, hvis man fik sådan en omgang serveret på en restaurant, men som flymad var det faktisk blandt de bedre. Jeg giver den 4/5 .

Nice crew meal dinner

Poul @pollethepilot : Jeg glæder mig altid til maden om bord. Det er dagens højdepunkt og jeg bliver sjældent skuffet. På min seneste flyvning fik jeg denne lækre anretning med steak og laks fulgt af dessert samt kaffe og chokolade. Det er vist ikke nogen overraskelse, at jeg har taget et par kilo på siden jeg startede med at flyve for mit nuværende selskab:) Jeg giver den 5/5.

Meal on board, not so nice

Mike R. @roden737 : Hmm. Ved ikke rigtig hvad jeg skal sige til dette. Jeg fik noget, som jeg tror var kylling, men som i princip kunne have været hvad som helst. Der var også noget mos, som måske var kartoffelmos, men det smagte ikke af kartofler. Nogle bud på hvad det kan have været? Og ja, det smagte værre end det ser ud.. Det må blive 0/5 ..

Hawaii lunch

Magnus @captainmagnus : Jeg nyder min ferie på Hawaii og den lokale mad er supergod! Jeg fik denne frugtskål til morgenmad, og det var 5/5 .

You may also like