Maj 2019 Roster – Tiden Flyver

by Pilots + Cabin Crew

Det er allerede 8. maj, og vi gad godt lige vide, hvad der skete med april? Tiden flyver, men det gør vi også. Her er nogle af de ting, vi glæder os til på maj måneds roster (arbejdsplan):

Jessica (@jesasica): Jeg glæder mig mest til min flyvning til NRT (Narita, Tokyo) for jeg biddede på flyvningen med en ven og vi fik den begge to! Hun skal vise mig en vintagebutik, som sælger de fineste ægte vaser, skåle og gamle kimonos, som hun købte for ingen penge sidst hun var der. Skal blive superheftigt at se!

Anne-Mette (@tinytravellersguide): Jeg skal flyve min første langtur i næsten fire år, Chicago here I come! Hvis vejret er med mig skal jeg en tur pa stranden (Lake Michigan) og ellers bliver det nok til lidt yoga, løb og selvfølgelig Whole Foods:)

Rikke (@rikkeinthesky): Der er mest kontorarbejde på mit skema denne måned, så det er ikke så spændende. I stedet glæder jeg mig til at få bestilt nyt køkken. Jeg har fundet en rigtig fin ovn fra Gaggenau, som jeg håber at kunne slå kløerne i næste uge.

You may also like