Karantæneliv for cabin crew

by tinytravellers
cabin crew blog

Uniformen hænger på bøjlen, kufferten er sat op på skabet og mit Kinavisum løber ud om tre uger. Jeg har et tomt skema for resten af måneden, og der er ingen udsigt til at det kommer til at ændre sig i næste måned. Jeg savner at flyve. Jeg savner at tage min uniform på, sætte mit hår op og tage make-up på.

Nu bruger jeg alle ugens dage sammen med mine børn og mand. Hvilket er en gave, samtidig med at det kræver mig fra jeg står op til jeg går i seng. Børnene er hjemsendt fra skole og børnehave, min mand skal arbejde hjemme. Så jeg skal undervise dem, samtidig med jeg skal lege med vores yngste datter og prøve at få en lejlighed med tre værelser på fjerde sal, til at være et sted med hygge og plads til alle.

Jeg savner at flyve op gennem skyerne og solen bryder frem. Hverdagen forsvinder for en dag eller tre og jeg er bare mig i en anden verden. Her kan jeg tænke uden afbrydelse, læse, skrive, gå lange ture, løbe, svømme og spiser morgenmad dagen lang. Her lader jeg op, så jeg kan vende hjem som en glad mor og hustru.

Hvornår jeg kommer afsted igen ved ingen, hvornår verden er klar til at vi rejser ud i den igen, kan vi kun gætte på. Snart håber jeg, jeg er klar. Men indtil, vil jeg nyde hver eneste dag med mine børn og mand. Drømme hver eneste nat om mit liv over skyerne og på eventyr i den store verden.

Venstre: Pyjamas er klart den foretrukne beklædning i disse Coronatider, men derfor kan neglene jo stadig få en gang lak:) Højre: Tid til fordybelse, puslespil og dagbog.

Venstre: Indenfor driver os alle til vanvid, så bål hos kusine og fætter gør godt. Højre: Kagebagning er fyldt med matematiske udregninger, stavning og samarbejde.

Venstre: Påsken nærmer sig, og det er dejligt at høre Harry Potter på lydbog, mens vi maler på æg. Højre: Pauserne kan vi bruge på at hente rugbrød hos bageren

cabin crew blog

Farmand underviser i biologi og fiskeri. frokosten blev tre rødspætter på et fad.

Venstre: En velfortjent, men meget kold dukkert gjorde endnu en hjemmeskoledag lidt sjovere. Højre: Endnu en gåtur i skoven gør altid godt hos bybørn og voksne

Venstre: Aldrig har vi leget så meget med Lego og spillet så mange brætspil som vi gør man nu. Højre: Selvom vi er ved at sælge vores kolonihave, nyder vi den stadig på solskinsdage, hvor den giver os et pusterum fra byen.

Venstre: Det er vigtigt at holde afstand. Højre: Hjemmskolelærer er en udfordrende opgave, som kræver en god del tålmodighed og kaffe. Kaffe har jeg masser af..

Cabin Crew Blog

Jeg savner at flyve!

You may also like