Flygvärdinna Jessica: Skönhetsprodukter – Mina must-haves för långflygningar

by jesasica

Långa flygningar, jetlag och torr kabinluft kan vara tufft för huden, som behöver extra fukt och uppmärksamhet för att hålla sig mjuk och smidig. Här är mina tips:

Ansiktsvård

Fukt är a och o. Jag har sedan 12 år använt märket Comfort Zone (italienskt märke) som jag är väldigt glad för. Dag och nattkräm samt en nattolja. Nattoljan kan jag även lägga väldigt tunt under sminket innan en långflygning om jag vet att det är risk att bli torr. Det är speciellt under vinterhalvåret. Jag tycker hela den serien återfuktar väldigt bra och jag är speciellt imponerad av deras rengöringskräm.

Under flygningen så kan jag inte klara mig utan face mist. Väldigt bra att kunna spraya över sminket. Just nu har jag body shops med extra E-vitamin. 

När jag har stopp i Tokyo så brukar jag handla på mig återfuktande ansiktsmasker som jag använder mig av på i stort sett varje stopp/lay over. Skönt att ha innan jag somnar på hotellet. Det återfuktar väldigt bra tycker jag.

Smink

Jag har använt Bare Minerals sedan jag började flyga till USA (10 år sedan) tycker det täcker bra men samtidigt ser naturligt ut. Det andas och har även lite solskyddsfaktor i sig.  Det är verkligen det viktigaste man kan göra – skydda sig mot solen. 

Jag har dock aldrig hittat den ”rätta” mascaran. Men än så länge är jag ganska nöjd med fibermascara.

You may also like