Eneste pige ombord

by jesasica

Så I troede at de fleste cabin crew var kvinder? Magnus (@captainmagnus) og jeg havde en flyvning sammen til New York forleden, og der var jeg den eneste pige ombord ud af 10 crew. Det er sjældent at det sker! Vi havde en rigtig god tur, for alle mine kollegaer er ret fantastiske, såvel mændene som kvinderne.

Selve opholdet i New York var stille og roligt. Jeg var træt så jeg lavede ikke meget andet end at spise og sove, men i et job som dette, er det vigtigt at få hvilket ordentligt ud, så man også har overskud til at klare hverdagen. Efter New York venter nemlig en travl weekend hjemme i Sverige med gæster og masser af andre ting, så jeg sørgede for at slappe af og blev i området omkring hotellet i New Jersey. Det var koldt, men flot derovre. En af de bedste ting ved New Jersey er den fantastiske udsigt man har til Manhattans skyline. Desuden er der heller ingen skatter på tøj-shopping!  

Min næste flyvning er til San Francisco. Der er endnu længere derover end der er til New York, så man er også træt, når man kommer frem, men vi kan i det mindste håbe på bedre vejr på vestkysten.

Kram:)

You may also like