Enda tjejen av 10

by jesasica

Man tror att flygvärdinne-yrket består mest av kvinnor? Tänk igen! Jag och Magnus (@captainmagnus) tog oss en tur till New York och jag var den ENDA tjejen av 10!

Det är väl kanske inte så vanligt och det var bara kul och skratt som vanligt. Alla mina kollegor är lika härliga vare sig de är män eller kvinnor! 

Själva stoppet den här gången var väldigt lugnt. Jag sov och åt. Var väldigt trött. Man behöver tänka på att även ta det lugnt för annars orkar man inte med sin vardag. Efter landning hade jag en fullspäckad helg med gäster och annat bestyr. Så för att orka det så tog jag det väldigt lugnt och höll mig nära hotellet. 

Väldigt kallt men vackert var det såklart i New Jersey. Det bästa med New Jersey är den otroligt vackra utsikten på Manhattans skyline och att det inte är någon tax på att shoppa kläder! 

Nästa tur bär av till San Fransisco! Även där är man väldigt trött men hoppas åtminstone att det är varmare och skönare väder än New Jersey.

Kram

You may also like