Chicago – Morgenmad på stranden

by tinytravellers

Så er jeg tilbage fra Chicago og fra min første langrutetur i næsten 4 år. Jeg startede mit layover med at smutte forbi Le Pain Quotidien og hente en portion af deres havregrød som take-away, og derefter gik turen ned til stranden nede ved Lake Michigan, hvor jeg fandt mig en skøn plads i solen. Havregrød smager meget bedre med sådan en udsigt, synes I ikke?

Jeg tror kroppen lige skal vænne sig til at komme på langtur igen, for efter morgenmaden fik jeg feber og måtte gå tilbage til hotellet. Jeg lå i sengen resten af dagen, men solen forsvandt ved frokosttid, hvor et ret heftigt uvejr kom ind over Chicago med torden og voldsom regn, så jeg gik heldigvis ikke glip af så meget og sparede en masse penge på shopping:)

Jeg fik det heldigvis bedre inden vi skulle flyve tilbage til København, og turen hjem var stille og rolig. På grund af uvejret var der mange passagerer, som ikke havde nået flyet, så der var kun 29 passagerer på business, hvor jeg arbejdede.

You may also like