Cabin Crew Jessica: Disse produkter anvender jeg på langruteflyvninger

by jesasica

Lange flyvninger, jetlag og tør kabineluft kan være hårdt mod huden, og der kræves en ekstra indsats hvis man vil holde huden sund og gennemfugtet. Her er mine tips:

Hudpleje

Fugt er essentielt og de sidste 12 år har jeg anvendt Comfort Zone, som er et italiensk mærke, og som jeg har haft vældigt gode erfaringer med. Jeg anvender deres dagcreme, natcreme og natolie. Nogle gange lægger jeg også et tyndt lag natolie under min makeup inden en langruteflyvning for at holde huden fugtet. Dette er specielt vigtigt under vinterhalvåret, når luften er kold og tør. Hele serien fra Comfort Zone er meget fugtgivende, og jeg er specielt imponeret over deres rensecreme.

I løbet af flyvningen klarer jeg mig ikke uden face mist, som jeg kan spraye over min makeup. Lige nu anvender jeg face mist med vitamin E fra The Body Shop.

Når jeg er i Tokyo plejer jeg at købe fugtgivende ansigtsmasker og jeg har altid masker med, når jeg er på nightstop/layover. Det er skønt at tage en maske på, inden jeg går i seng på hotellet, og det giver godt med fugt til huden.

Makeup

Lige siden jeg begyndte at flyve langruteflyvninger til USA (for cirka 10 år siden), har jeg kun anvendt Bare Minerals. Deres pudder dækker rigtig godt og ser samtidig naturligt ud. Pudderet lader huden ånde og så er der også solfaktor i, så man er beskyttet mod solens stråler. På tale om solfaktor, så er det virkelig det vigtigste du kan gøre for din hud.

Jeg leder stadigvæk efter den perfekte mascara, men indtil jeg finder den er jeg ok tilfreds med min fibermascara.

You may also like