ATT FÅ FLYGA MED SINA BÄSTA KOMPISAR

by jesasica

Det sker inte särskilt ofta men ibland har man turen att få flyga med sina bästa vänner. Att få en tur tillsammans är svårt då vi är flera tusen som jobbar här men det går. Då går man inte på jobb i huvudtaget utan man åker iväg på en semesterweekend känns det som. 

Jag pratar ofta om mina fantastiska kollegor och ibland känns det som folk inte tror på mig när jag skriver det men det är sant! Jag vet inte varför men vi är väl samma skrot och korn helt enkelt! Lika barn leka bäst!  

Man skrattar högt och kan prata om allt. Och vissa utvecklas till något alldeles extra. Sådana man känner att man skulle kunna bestiga berg för! Och äta pizza och kolla på film ihop med. De blir inte bara kollegor utan även bästa vänner. Som kom på mitt bröllop, som kom på min födelsedagsmiddag. Och som jag för några dagar sedan promenerade omkring med på San Fransiscos gator tillsammans med. Jag kommer aldrig byta jobb! Vart kan jag hitta detta någon annanstans?

Och när vi jobbar så märker våra passagerare att vi har det så kul och det smittas och alla blir på bra humör. Det är en win-win-situation  

Cabin Crew Blog

Nu planerar vi fler turer ihop. Oddsen är ju små för att alla fem kan få en tillsammans men vi kommer fortsätta kämpa! Sist var vi fyra som önskade Peking men bara två av oss fick den, då åkte jag och Lina upp till muren för det är något vi velat länge. Men SÅKLART blev det regnväder och muren stängdes, dit alla turisterna åkte.

Great Wall of China, Cabin Crew Blog

Men vår chaufför som vi hade fått kontakt med eftersom han innan jobbade på det hotellet vi bor på i Peking sa att han visste ett annat ställe vi kunde köra till där bron egentligen inte var till för turister men vi kunde betala en femma till bonden som ägde marken nedanför och gå igenom på hans tomt. Vi klättrade upp på en helt annan del av muren och det var bara jag och Lina. Det var helt otroligt! 

Cabin Crew Blog, layover in Beijing

Nästa tur tänkte vi önska Shanghai, gå på marknaden och få saker uppsytt och äta på en Michelinrestaurang som ligger där. Håll tummarna för att vi lyckas!

You may also like